Over mij

Systeemtherapeutisch werker en coach

Al ruim 15 jaar werk ik in de hulpverlening. Soms voerde ik een periode een totaal andere functie uit omdat ik nieuwsgierig en leergierig aangelegd ben, maar ook omdat het hulpverlenen mij soms zwaar begon te vallen. Daardoor wilde ik ontdekken wat er nog meer mogelijk was. Toch kwam ik altijd weer uit bij mijn passie voor hulpverlenen. Kijken vanuit een systemische blik, begeleiden en coachen is wat ik graag doe. Dat komt omdat ik het belangrijk vind dat je de relatie met jezelf als prettig ervaart. Dat je je vrij voelt om je authentieke zelf te kunnen zijn. Om vandaaruit ook oprechte relaties met anderen aan te kunnen gaan.


Nog een passie van mij is reizen. Ik heb veel gereisd door Afrika, Zuid Amerika, Aziƫ en Australiƫ. In de diverse continenten leerde ik veel van culturen, het belang van familie, gebruiken en rituelen. Het heeft mij gevormd tot hoe ik mijzelf vandaag de dag kan omschrijven; recht door zee, oprecht, gepassioneerd, puur, empathisch, gevoel voor humor en betrokken.
Maar ook als iemand die het soms moeilijk vindt om los te laten in vertrouwen, zoekend naar een goede balans tussen in- en ontspanning en om die kritische blik wat milder te laten worden. Ik leer elke dag een beetje meer dat er naast zwart- wit denken ook nog vijftig tinten grijs zijn.

Blauw